Actualitate

PNL, primul loc în preferințele electoratului

beuanuConform ultimului sondaj de opinie, Partidul Național Liberal  ocupă locul I în preferințele electoratului!

Prezentând rezultatele unui recent sondaj de opinie, realizat la nivel național, Dumitru Beianu, copreședintele PNL Giurgiu, subliniază faptul că acesta situează Partidul Național Liberal la un procent de 42% în opțiunile electoratului, urmat de PSD cu 35%, celelalte structuri politice atingând, undeva, în jur de 5% și mai puțin de atât.

Alocând o marjă de eroare de +- 3%, Beianu precizează că, indiferent de interpretarea acestor date, este cert un lucru: PNL se află pe un trend ascendent, ceea ce contează  mai mult decât cifra în sine, iar PSD continuă pe cel descendent început în ultimul an, erodarea partidului aflat la guvernare fiind evidentă.

Mai mult, liberalul Dumitru Beianu face vorbire și despre întrebările  delicate adresate de oamenii de afaceri din Statele Unite președintelui Iohanis, ce vizau în mod direct situația premierului Victor Ponta, cunoscut fiind faptul că în nicio țară din lume nu există un caz similar, ca un prim ministru să aibă probleme cu justiția.

Pe lângă erodarea  evidentă a PSD, Dumitru Beianu nominalizează și promisiunile rămase neonorate preluate de social-democrați din Prograamul USL. Astfel, un milion de locuri de muncă, mii de km de autostradă, dar și cele cinci priorități naționale aunate, au rămas doar pe hârtie. Cât despre economiile făcute la bugetul sănătății, despre care vorbea cu mândrie, de curând, Victor Ponta,  Dumitru Beianu consideră declarația respectivă ca fiind cel puțin absurdă în condițiile în care pe acest domeniu, „prioritar” pentru Guvernul Ponta, nu există finanțări suficiente pentru spitale și nici programe naționale pentru categoriile de persoane cu afecțiuni severe. Toate aceste elemente  contează extrem de mult și se contabilizează la nivelul oamenilor  aducând un minus justificat unui guvern din ce în ce mai puțin performant.

Revenind la nivel județean, unde se acceptă că această soluție a sondajelor de opinie rămâne o oglindă a activității partidelor , dar și o posibilitate de a verifica dorințele  giurgiuvenilor, copreședintele liberal Dumitru Beianu  este de părere că ar trebui să se pună la punct un program comun de sondare a opiniei față de care fiecare partid să se raporteze și în activitatea desfăşurată după momentele electorale. Astfel, orice competiție trebuie să lase loc colaborării și, indiferent dacă ești la putere sau în opoziție, poți să generezi idei demne de luat în considerare și care să completeze bagajul uman și logistic al unor soluții propuse de partidul care conduce administrația județului. De asemenea, schimbarea modului de abordare a problemelor cu care se confruntă cetățenii este o altă  recomandare a lui Dumitru Beianu. Nemulțumirea oamenilor din acest județ, venită pe fondul consumului de speranță, alocată partidelor, dar și candidaților , fiind extrem de evidentă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!