Actualitate La zi Politic

PNL reconstruiește ce a distrus PSD

Marian Mina, groparul județului Giurgiu, scoate capul din nisip și începe să arunce cu zoaie în cei care trudesc pentru binele județului nostru.

PNL este  nevoit să plătească toate datoriile lui Mina  lăsate la instituțiile publice din județ,  vezi cazul DGASPC Giurgiu unde Consiliul Județean condus de Dumitru Beianu va face plățile, săptămâna viitoare, pentru asistenții sociali și pentru însoțitorii persoanelor cu handicap.

Consiliul Județean condus de Dumitru Beianu trebuie să achite restanțele la lumină și căldură, lăsate de Mina la Spitalul Județean, altfel, Enel va executa silit spitalul.

Consiliul Județean condus de Dumitru Beianu trebuie să facă ordine în contractele PNDL, unde, Corpul de Control al premierului a descoperit numeroase nereguli, multe fiind de competența DNA.

Guvernul Orban a plătit, în lunile noiembrie-decembrie 2019,  aproape 200 de milioane de lei, restanțele lăsate de PSD, la contractele PNDL.

PNL trebuie să reconstruiască întreaga infrastructură a județului Giurgiu, lăsată de izbeliște de clanurile PSD. Liberalii trebuie să destructureze întreaga rețea creată de firmele clientelare PSD, din județ, care au căpușat mai toate contractele de modernizare a drumurilor județene și comunale

Guvernul Orban a fost nevoit să reorganizeze sistemul sanitar, lăsat în moarte clinică de PSD, în plină pandemie de coronavirus.

Întreaga guvernare găunoasă a PSD a fost devoalată de anchetele penale întocmite de DNA unor foști miniștri ai Sănătății ( vezi cazurile Sorina Pintea și Nicolae Bănicioiu).

Iată cine sunt groparii României! Iată cine sunt guvernanții venali care au dus România pe marginea prăpastiei!

(PNL Giurgiu, Cod Mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!