La zi

Polițiștii acționează pentru siguranța giurgiuvenilor! 312 evenimente în week-end

VOI CUM AȚI PETRECUT ÎN ACEST WEEK-END? POLIȚIȘTII GIURGIUVENI AU FOST PREZENȚI ÎN STRADĂ PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ!
 În acest week-end, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 312 evenimente, dintre care 243 sesizate prin intermediului Sistemului Național de Apeluri de Urgență 112.
În urma activităților desfășurate au fost depistate 10 infracțiuni, iar pentru neregulile constatate, polițiștii giurgiuveni au aplicat peste 635 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 237.687 de lei.
Polițiștii giurgiuveni au acționat în această perioadă, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, la nivelul județului Giurgiu
De asemenea, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru diminuarea riscului rutier și prevenirea accidentelor de circulație, fiind reținute 57 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.
BĂRBAT CERCETAT DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA MAI MULTOR INFRACŢIUNI
Polițiștii efectuează cercetări după ce un bărbat ce urcase la vvolanul unei masini a intrat în coliziune cu un autoturism pe fondul neacordării priorității de trecere. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda nici permis de conducere.
 Duminică, 17 iunie a.c., în jurul orei 18.30, un bărbat, de 70 ani, din comuna Putineiu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crăița, din localitatea Putineiu, județul Giurgiu, la intersecția cu drumul județean  504 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat, de 39 ani, din municipiul Giurgiu, care circula regulamentar pe drumul județean 504, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 39 de ani și a fiului acestuia, un băiat, de 11 ani, care călătorea cu acesta. Cei doi au fost transportați la spitalul pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 39 de ani, respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 70 de ani , fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că individul de 70 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.
A CONDUS PE DRUMURILE PUBLICE, DEŞI AVEA O ÎMBIBAŢIE ALCOOLICĂ PESTE LIMITA LEGALĂ
  Un bucureștean este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un autovehicul , aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Duminică, 17 iunie a.c., în jurul orei  06.30, polițiștii giurgiuveni au  depistat  în trafic pe drumul național 5, în localitatea Călugăreni, un bărbat de 48 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un  autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru  recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu o îmbibație alcoolica peste limita legala.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!