Actualitate

Pompierii, salvatori de vieţi!

În perioada 10.05.2018 –11.05.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 6 situații de urgență, astfel:

– 3 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 1 intervenție- accident rutier- localitatea Daia;- 1 intervenţie salvări animale- localitatea Căscioarele;- 1 intervenţie salvări animale- municipiul Giurgiu.
În data de 10.05.2018, ora 11:58  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Daia în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. Echipajele de pompieri au acționat pentru descarcerarea victimei şi predarea acesteia elicopterului SMURD prezent la faţa locului.
În data de 10.05.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localităţile Căscioarele şi Giurgiu pentru salvarea şi scoaterea în siguranţă a două animale, respectiv un porc şi o pisică căzute în fose septice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!