Politic

"Ponta minte cum respiră!" Cine spune asta?

pontachio

Exclus din PSD, Marian Vanghelie începe să dea din casă. El susține că Victor Ponta ”minte cum respiră” și la fel a fost în relația cu Crin Antonescu, pe care l-ar fi mințit în nenumărate rânduri.

”Îmi pare rău că am asistat la așa ceva. Îl vedeam cum s-a războit degeaba și cu Crin. Cum îl mințea în față pe Crin Antonescu. Acest om minte cum respiră.

Victor Ponta una spune dimineața, alta spune seara. Așa a fost și cu Crin Antonescu. Una la partid, alta în discuțiile lor.

Eu m-am bătut pentru el, de fapt m-am bătut pentru partid, că iubesc partidul, nu pe Victor Ponta, dar cred că Dumnezeu așa a vrut. Dumnezeu și-a dat seama cu cine are de a face”, a declarat Marian Vanghelie, la Realitatea TV.

El susține că Victor Ponta face toate jocurile împreună cu Gabriel Oprea ”că doar sunt finul și nașul”.

Să ai probleme cu primarii, la grupurile parlamentare, să ai problema pur și simplu că ai pierdut și tu să pleci în Dubai? Doamne ferește așa ceva! Eu vă spun că dacă Victor Ponta nu era prim-ministru și nu avea toate armele în mână, îl bătea Dan Diaconescu de nu știa de el. Ăsta fuge de oameni, e artificial. Eu vă spun, un lider politic adevărat nu are mai mare plăcere decât să stea între oameni.

www.stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!