Actualitate

Porti deschise, demonstratii cu ocazia Zilei Politiei de Frontiera Romane, la Giurgiu

Astăzi, 24 iulie, Poliţia de Frontieră Română aniversează 154 ani de existenţă instituţională, moment  marcat la Giurgiu printr-un eveniment dedicat publicului larg – Ziua Porților Deschise.
Pe 24 iulie se împlinesc 154 de ani de existenţă instituţională a Poliţiei de Frontieră Române, de când domnitorul Alexandru Ioan Cuza a semnat decretul domnesc de unire a corpurilor grănicereşti, astfel, marti, 24 iulie, între orele 10.00-14.00, peste drum de sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, in spatiul generos al Parcului Alei,  s-a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, eveniment dedicat publicului larg . Cei interesati au asistat la o expoziţie a tehnicii din dotare şi a echipamentelor performante folosite pentru securizarea frontierelor, la prezentarea unor exerciţii demonstrative ale poliţiştilor de frontieră din cadrul Inspeectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, precum şi exerciţii demonstrative ale câinilor poliţişti.
De asemenea, a avut loc simularea unui control de frontieră, iar celor care vor sa devina politisti de frontiera li s-au oferit informațiicu privire la condițiile de recrutare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!