Actualitate Anunțuri

PORȚI DESCHISE LA APA SERVICE GIURGIU DE ”ZIUA GOSPODARULUI„

Copii, părinţi şi profesori au făcut turul societăţii: Uzina de Apă, bazinele de stocare, staţia de tratare a apei, laboratorul de analize, dispeceratul
Ziua de 20 iulie este  recunoscută drept „Ziua Gospodarului”, în special în rândul celor care lucrează în serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare.
Pentru Apa Service Giurgiu, 20 iulie este și ”Ziua Porților Deschise”, iar cei care au trecut pragul operatorului de apă şi canal au fost părinți, copii și profesori ai Palatului Copiilor Giurgiu. Prima vizită a fost în incinta Uzinei de Apă unde au aflat despre istoricul clădirii și despre cum ajunge apa la robinete, în casele oamenilor.

Laboratorul de analize Apa Service a constituit un punct de atracție pentru micii vizatori. Aici au avut parte de experimente interesante cu apă, care i-au încântat și amuzat și de care își vor aduce aminte cu plăcere.

⦁ Cea mai “surprinzătoare” a fost livada Apa Service
⦁ 15 întrebări despre apă la care copiii au răspuns surprinzător de bine

După o scurtă incursiune la Dipeceratul Apa Service, copiii s-au delectat în livada societății, cu un  joc interactiv despre apă și canalizare, 15 întrebări pline de mister, dar la care cei mici s-au descurcat excelent.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

PORȚI DESCHISE LA APA SERVICE GIURGIU DE ”ZIUA GOSPODARULUI„ – www.giurgiuonline.com 20 iulie 2021 at 11:28

[…] post PORȚI DESCHISE LA APA SERVICE GIURGIU DE ”ZIUA GOSPODARULUI„ appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!