Actualitate Comunicate Politic

Potrivit HotNews.ro : Motreanu (PNL) îl acuză pe Ciolacu că încurajează atacurile la adresa miniștrilor PNL și ofertele pentru „atragerea” primarilor PNL / Care este mărul discordiei dintre PSD și PNL

Motreanu (PNL) îl acuză pe Ciolacu că încurajează atacurile la adresa miniștrilor PNL și ofertele pentru „atragerea” primarilor PNL / Care este mărul discordiei dintre PSD și PNL

Prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu susține, într-o declarație publică, că liderul PSD, Marcel Ciolacu încurajează liderii din eșalonul doi ai partidului să-i atace pe miniștrii liberali. Motreanu face referire la atacurile deputatului PSD Marian la adresa liberalilor, cărora „au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă”.

Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate județele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe lucruri care ne despart, atâta timp cât Președintele PSD Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanții săi în teritoriu să îi atace pe miniștrii PNL și pe reprezentanții administrației locale PNL”, spune prim-vicepreședintele PNL.

Motreanu mai spune că este inadmisibil ca „șeful unei organizații slabe a PSD, cum este cea de la Giurgiu, să atace într-o postare trei miniștri ai PNL” și consideră că Marcel Ciolacu este cel care încurajează ofertele liderilor PSD pentru „atragerea” unor primari PNL.

„Este o diferență foarte mare între abordarea premierului Ciucă – care niciodată nu a încurajat atacurile în coaliție, dimpotrivă a preferat să nu răspundă atunci când a fost atacat el sau PNL – și cea a lui Marcel Ciolacu care încurajeaza liderii din eșalonul 2-3 al partidului să atace miniștrii PNL sau să ii încurajeze să facă oferte pentru „atragerea” unor primari PNL. Prin urmare, în aceste condiții, este greu să vorbim despre o colaborare unitară la nivelul tuturor județelor între PNL si PSD”, a declarat primvicepreședintele PNL Dan Motreanu.

Reacția lui Motreanu, care este si liderul PNL Giurgiu, vine după ce săptămâna trecută deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina i-a atacat dur pe liberali. Mina a scris pe Facebook că liberalilor „au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă”: „Nu vreţi să ne spuneţi ce faceţi cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse neoficiale” şi cu Popescu, combinatorul din Energie?!”

Mai multe detalii:

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26037936-motreanu-pnl-acuza-ciolacu-incurajeaza-atacurile-adresa-ministrilor-pnl-ofertele-pentru-atragerea-primarilor-pnl-care-este-marul-discordiei-dintre-psd-pnl.htm

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!