Actualitate Anunțuri

Precizari necesare

Având în vedere că, pe site-ul giurgiu-net.ro, la data de 30.07.2021, a apărut un articol care conține o serie de dezinformări care aduc atingere imaginii domnului Președinte al Consiliului Județean Giurgiu, vă transmitem dreptul la opinie trimis de către Președintele Dumitru Beianu către giurgiu-net.ro și care, contrar legislației în vigoare, nu a fost redat integral în respectiva publicație.

“Referitor la articolul „CJ Giurgiu are bani pentru PRIETENI(i de lângă tine), mai nasol pentru ceilalți…„, dat fiind că însăilătura respectivă este doar o înșiruire de neadevăruri și interpretări personale, încerc să concentrez în 10 observații preocuparea pentru restabilirea adevărului, în următoarea ordine:
Adresa respectivă nu reprezintă rezultatul vreunei investigații jurnalistice, ci a fost atașată la materialele de ședință la propunerea subsemnatului.
Nu am spus niciodată că nu am legătură cu Valahia, dar am spus și repet, nu am câștigat bani din activitatea respectivă și, dvs., ca fost angajat, imposibil să fi uitat asta.
Nu spun nici că nu am legătură cu Asociația “Prietenii de lângă tine”, am contribuit la înființarea ei pentru scopuri generoase pe care nu are sens să le dezvolt pentru că nu le-ați înțelege. Voi mai vorbi despre acest subiect.
“Giurgiuvenii chiar nu sunt niște proști”, este singura afirmație pertinentă din text, astfel că sunt convins că înțeleg importanța unor asemenea acțiuni de curățare a mediului înconjurător, care au loc în fiecare an.
Acțiunile din anii trecuți, la fel de necesare, au fost finanțate de Primaria Municipiului. Nu spuneați nimic atunci, că doar locuiți într-un apartament pentru tineri (!!!) pus la dispoziție de prea mult timp și nu v-ați fi permis să-l supărați pe dl. Barbu. Că nu a fost preocupat domnul Marian Mina de protecția mediului este explicabil, date fiind puținele și picantele preocupări ale domniei sale.
O altă referire la o eventuală comparație cu dl. Mina este că, așa cum ziceți că vă interesează, eu am refuzat din start sporul la salariu aferent implicării în proiecte, dumnealui l-a încasat tot mandatul și a mințit, cu nonșalanța-i cunoscută, în această privință, când a fost chestionat de reporterul Digi TV.
CJG a premiat și va premia în fiecare an (sîc) cadre didactice și elevii talentați, cum , la fel, încearcă să ajute fiecare persoană care, suferind din motive medicale, apelează la noi. Pentru acest motiv, în primul rând, țin audiențe în fiecare luni, între 11.00 și 13.00, ceea ce până acum nu a mai făcut niciun președinte și nu am niciun gardian la ușă, ca finanțatorul dvs. Dacă spuneți că aveți cunoștință despre vreun caz din acest spectru, așteptăm toate detaliile pentru a încerca să ajutăm, ca de fiecare dată.
Revenind la evenimentul propus de asociație, costurile efective vor reprezenta doar achiziționarea materialelor necesare desfășurării, în bune condiții, a strângerii și depozitării deșeurilor din zonele vizate. Participanții nu vor fi remunerați, singurele lucruri de care vor beneficia fiind apă și sentimentul de solidaritate consolidat. Am atașat la mapa de ședință această solicitare în speranța că problemele județului interesează pe toata lumea și invitația va fi interpretată ca o formă de respect și incluziune.
Problematica deșeurilor de toate felurile, depozitate peste tot, reprezintă cea mai dificilă problemă a acestui mandat, motiv pentru care, pe lângă amenzile aplicate doar de instituții abilitate, pregătim o serie de sesiuni de informare și conștientizare privind gravitatea situației. Mizăm pe sprijinul presei locale și acest eveniment propus de Asociația “Prietenii de lângă tine”, corespunde tiparului stabilit de specialiștii noștri.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!