Politic

Preşedintele PD-L Giurgiu, Marin Anton, se preface că nu ştie de ce ies oamenii în stradă

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei PNL Giurgiu, Ionel Muscalu, a demontat în conferinţa de presă din data de 25 ianuarie o serie de afirmaţii făcute recent de către preşedintele PD-L pe judeţ, Marin Anton. Acesta declarase cu câteva zile în urmă că participanţii la mitingul din 19 ianuarie din Bucureşti ar fi fost plătiţi cu câte 50 de lei şi ar fi primit sandvişuri şi sucuri. Ionel Muscalu a declarat că Marin Anton nu ştie, sau se preface că nu ştie de ce protestează oamenii în stradă şi încearcă să deturneze atenţia de la motivele adevărate ale protestelor.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei liberale i-a transmis un mesaj liderului PD-L Giurgiu cu privire la evenimentele din ultimele zile. „Dacă nu ştie îi vom spune noi. Oamenii protestează împotriva minciunii, a hoţiei, a aroganţei puterii. Protestează împotriva celui mai incompetent şi mai corupt Guvern din ultimii 20 de ani”, a spus Ionel Muscalu.

El a explicat cât se poate de ferm că niciodată nu au fost oferiţi bani sau alte avantaje celor care ies în stradă să protesteze, iar la mitingul de la Bucureşti foarte mulţi au suportat din propriul buzunar chiar şi cheltuielile de deplasare. Muscalu a mai relatat despre faptul că unul dintre membrii PNL, cel care a organizat protestul inedit cu animale, a fost ţinta unor controale demarate de instituţiile deconcentrate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!