Actualitate

Prevenirea consumului și a traficului de substanțe interzise – tema unei întâlniri comune Jandarmerie – Poliție

În data de 20 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu a avut loc o ședință comună pe linia prevenirii deținerii, consumului și a traficului de substanțe interzise. Activitatea a fost condusă de inspectorul șef al I.J.J. Giurgiu, col. Rușanu Daniel și inspectorul șef al I.P.J. Giurgiu, cms. șef de poliție Țone Cătălin, precum și de reprezentanți ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu.
În cadrul ședinței au fost dezbătute și prezentate competențele legale ale fiecărei structuri în parte pentru sancționarea traficului și a altor operațiuni ilicite cu substanțe aflate sub control national.
Conducerea Jandarmeriei și a Poliției a stabilit o serie de direcții de acțiune pentru perioada următoare, scopul fiind prevenirea acestor fapte și aplicarea unor măsuri imediate în situația constatării unor astfel de cazuri.
Pe timpul activității a fost evidențiată buna colaborare dintre structurile cu atribuții în acest domeniu. Astfel, de la începutul anului jandarmii au constatat independent 29 de fapte de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept și 5 astfel de cazuri în cooperare cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate.
Toate cazurile au fost constate în municipiul Giurgiu
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!