Actualitate

Primim la redacţie: "UN CANDIDAT DIN LISTA DE CONSILIERI LOCALI P.S.D. A FOST MEMBRU…C.P.Ex. AL REGIMULUI DE TRISTĂ AMINTIRE!"

pliculPRIMIM LA REDACTIE!

„La alegerile locale din anul 2016, Barbu se prezintă cu o listă de candidaţi P.S.D. la funcţia de consilieri  locali, printre  care figurează  şi  un reprezentant al regimului de tristă amintire, care  era de acord cu raţionalizarea către populaţie a  zahărului, uleiului de floarea soarelui, a buteliilor cu gaz metan, a energiei electrice şi termice etc. etc.

 Răsfoind presa anilor 1989-1990 am descoperit cu uimire :

-În  ziarul  “Scânteia “  din  1989  pe lista membrilor …C.P.Ex., apare şi numele unui candidat aflat  pe  lista de consilieri locali  PSD – municipiul Giurgiu 2016.

– Într-un alt ziar local postdecembrist din 1990 a fost publicată o “Listă cu 100 de DELATORI la  Securitatea aservită  regimului Ceauşist”, găsită în sediul PCR, dacă veţi avea curiozitatea să citiţi articolul vă veţi cutremura…..când aflaţi numele acestor delatori, …..şi veţi găsi, coincidenţa a ceea ce vedeţi că se întâmplă azi, cu anumite persoane foarte active în viaţa cotidiană, în acest an electoral.

 Mă întreb – şi vă întreb şi pe domniile voastre, dragi giurgiuveni, cu asemenea oameni se prezintă domnul Barbu în ziua votării,  vrem ca să  avem la conducerea locală oameni ai timpurilor regimului de tristă amintire, când din cauza  “lor” am suferit de: FRICĂ, FOAME, FRIG ŞI ÎNTUNERIC??? oameni care trec şi peste mormintele unde se odihnesc moşii şi strămoşii noştri, eroii căzuţi pe fronturile de luptă pentru apărarea ţării, ştiind prea bine faptul că în mandatul domnului Barbu, ni s-au luat drepturile de proprietate asupra locurilor de veci, unde se odihnesc fraţii, părinţii şi bunicii noştri pe care le avem din moşi strămoşi, fără a le păsa?!

 Gândiţi-vă  bine  giurgiuveni  înainte  de  a   vota!”

N.R.: Acest articol a fost publicat aşa cum a fost redactat  de către autor!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!