Actualitate

„Roşii ca focul, dar nu le-a surâs norocul !”

ponta 1Vizita de joi, 2 iunie, a fostului premier Victor Ponta, la Giurgiu, s-a dovedit a fi mai degrabă o „ploaie de vară” sau mai degrabă o „beţie cu apă rece”.

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, vizita de campanie a lui Ponta a fost aşteptată de aproape toată suflarea PSD din Giurgiu.

Acesta a fost întâmpinat în faţa sediului PSD, din centrul oraşului, de către primarul Nicolae Barbu şi de cei care îl susţin pe Barbu la alegerile de duminică, pentru obţinerea unui nou mandat.

Din fotografia de grup nu a lipsit nici senatorul Niculae Bădălău şi nici oamenii acestuia, care l-au însoţit pe Ponta spre sediul Primăriei.

Staff-ul PSD a pornit apoi într- un marș electoral pe traseul: Tineretului , şoseaua Bucureşti, parc

Până la Teatrul “Tudor Vianu”. Ceea ce s-a dorit a fi o baie de mulţime s-a dovedit a fi o simplă plimbare prin oraş a unor membrii de partid fiindcă giurgiuvenii au alte preocupări: problema  locurilor de muncă, mai degrabă lipsa acestora, traiul de zi cu zi, care este din mai greu tocmai datorită “măsurilor” Guvernării Ponta. Fiindcă banii au fost îndreptaţi spre Ministerul Dezvoltării, în bugetul pe anul în curs, promovat de Guvernul Ponta, domenii precum sănătate, asistenţă social, protecţie social au fost lăsate … fără bani suficienţi şi de aici problemele. Doar câteva zile pe lună dunt bani pentru analize medicale, spitalele nu au bani pentru medicamente, numărul persoanelor care primesc indemnizaţia de handicap se micşorează “graţie” unui ordin promovat în ianuarie 2015 tot de Guvernul Ponta şi lista ar putea continua!

Revenind la prezenţa la Giurgiu a lui Victor Ponta, ce s-a dorit a fi una de susţinere a primarului Nicolae Barbu şi a echipei PSD pentru municipiu şi judeţ, concluzionăm că a fost una care arată clar, după numărul participanţilor, de câtă susţinere se mai bucură PSD şi Nicolae Barbu, la Giurgiu.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!