Actualitate

Primim la redactie

Am primit la redactie o scrisoare prin care un giurgiuvean ne scrie despre „patania”sa dela UPU. Acesta este nemultumit de faptul ca inca mai exista situatii nedorite si inumane,  fiindca e clar nimeni nu merge la spital de placere.
Iata ce ne scrie: 
 
„UPU GIURGIU “ofuscat” ca ne imbolnavim!
Doamne fereste daca te imbolavesti si ajungi la UPU GIURGIU
26 Noiembrie 2017, orele 12:00, duminica. Plec de urgenta la spital cu o amigdala inflamata in ultimul stadiu, cu febra si frisoane. Ajunsa in hol la UPU GIURGIU, mi se cere buletinul de catre o doamna foarte deranjata. Mi se spune sa astept pe hol ca, citez “nu sunt destule asistente si doamna F.. (asistenta de garda din ziua aceea) are treaba.
Dupa 2 ore de asteptat m-a cuprins ameteala de la starea de rau si “tupeul nesimtit”, cum au numit-o doamnele de acolo, sa intreb (cu calm si bun simt) cat mai dureaza sa ma vada cineva. Citez: “da’ de ce nu ai rabdare, au si ei o pauza, ia si rabda acolo pe banca, eeee,  n-aveti rabdare si mai sunteti si tari in gura!”
Ma asez iar pe “banca de asteptare a terorii”, eu asa o numesc, si intr-un final apare o doamna blonda, intre doua varste. Ma intreaba destul de deranjata ce am. I-am descris simptomele. Ateptam sa primesc o vorba buna, macar. Dar, nu. Primesc doar: “ai dreacu, da’ v-a gasit imbolnaveala pe toti!”. Mi s-a urcat sangele la cap, insa, inca, mai aveam rabdare.
Ajung inauntru, mi se pune o perfuzie intr-o scarba cumplita. Nu mi se ia sange, nu mi se face exudat faringian. Nu mi se face test de alergie. Langa patul meu, era asezata o batranica. I se citea suferinta in ochi. I-a spus doctorului ca ii este frig. S-a ridicat domnul doctor foarte nervos si a ARUNCAT peste mamaie o patura, care ii venise inclusiv peste ochi. Si-a dat saraca femeie patura de pe ochi cu mana in care avea perfuzia. Reactia doctorului a fost, citez “ ale dracu da’ nu mai muriti odata, veniti toate babele la perfuzii”. A, pai, sa ne scuzi mai doctore ca nu intra pe usa modelele de la Victoria Secret .
Dupa incidentul asta, am vrut sa imi scot perfuzia si sa plec. L-am rugat sa imi dea un concediu medical de 2 zile ca sa pot justifica lipsa la serviciu, lucrand intr-un domeniu unde trebuie sa cam dau raportul. Citez “pai da, ai dracu toti veniti sa cereti certificate medicale da’ nu aveti nimic!  (nu stiu daca se referea la bani sau la afectiuni medicale),Ii spun clar ca odata m-a vazut si faptul ca am probleme de sanitate, nu vad de ce atata caz. Si iar primesc o vorba …citez “bine ma, ia sa fie de capul tau si de sanatatea ta!” Frumoasa exprimare, domnule doctor!
In clipa aia am vrut sa ma reped la el, pentru ca asta merita, dar m-am abtinut. Educatia pimita acasa si bunul simt m-au oprit!
Asadar, dragi giurgiuveni! Nu este o noutate poate pentru multi dintre voi cum se comporta unele “doamne”  (vezi celebrul film scris de Gabriel Andronache şi regizat de Marian Crişan, „AMATORUL” care are celebra replica „Sunt o doamna, ce p*** mea! )asistente, pentru ca da, ele sunt niste doamne…. si unii “domni” doctori cu bolnavii in spital. Eu le-as da o sugestie: daca s-au saturat cum spun, sa faca bine sis a plece oriunde sa lucreze, insa nu cu oameni. OAMENII AU LOC LANGA OAMENI!
ACEASTA SCRISOARE NU ESTE UN PAMFLET . NU TREBUIE IGNORATA! Trebuie luata in serios!”
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!