La zi

Primul ministru, lăudat şi, concomitent, criticat de Tăriceanu

autostrada simaeria orastie (38)Premierul Victor Ponta tinde să fie de acord cu Călin Popescu Tăriceanu după ce acesta din urmă a declarat că primul ministru face (şi) treaba altora din guvern şi riscă să devină un paratrăsnet în cazul în care în anumite domenii nu se ating obiectivele. În aceeaşi ordine de idei, i-a sugerat premierului să ţină cont că prezenţa sa, fără îndoială foarte utilă, câteodată duce la estomparea personalităţii unora dintre membrii Cabinetului.

Pe de altă parte, Victor Ponta a declarat că obişnuieşte să se consulte cu trei dintre foştii primi miniştri ai României, Mugur Isărescu, Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu, perioadă în care România a crescut economic şi nu numai.

”În vremea celor trei, România a mers în direcţia bună, aşa încât toate lucrurile pe care le spune unul sau altul dintre aceştia, inclusiv domnul Tăriceanu, eu le iau foarte în serios. Nu am decât de învăţat de la domnii Isărescu, Năstase şi Tăriceanu şi îmi doresc să devin un premier măcar la fel de performant precum domniile lor.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!