Comentarii

PSD, în această formulă, merge spre extincţie

gusa

Consultantul politic Cozmin Guşă, referindu-se la subiectul excluderii lui Mircea Geoană, Dan Şova şi Marian Vanghelie din PSD, a concluzionat: ”Acest partid, în această formulă, merge spre extincţie. M-aş bucura să nu se împlinească această predicţie, m-aş bucura pentru că am fost totuşi secretar general acolo şi nu-mi doresc, sincer, să dispară PSD-ul.

Dar la ce se întâmplă acum, nu văd cum s-ar putea evita dispariţia de pe eşicherul politic. Nu a mai rămas niciun paznic credincios. Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, să ştiţi că erau paznicii fostului Partid Comunist în sensul bun al cuvântului. Flacăra aceasta a stângii, a nostalgiei  statului paternalist, probabil că s-a stins după aceste excluderi.

Cât priveşte rămânerea la guvernare, aceasta e total iluzorie, nici nu mai are o bază reală, ca să nu mai vorbim de cea doctrinară. Ceea ce s-a întâmplat la această şedinţă de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional ţine de un teatru al absurdului, în care scaunele PSD sunt ocupate de oameni care nu au legătură nici cu social-democraţia, nici cu comunismul, nici cu stânga, nici cu socialismul…”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!