Actualitate

PSD-ul, primul partid care îl curtează pe Dumitru Beianu

Fostul preşedinte de consiliu judeţean Dumitru Beianu a fost prezent la conferinţa extraordinară a Partidului Social Democrat Giurgiu de vinerea trecută din postura unui om liber de orice constrângeri de partid. Iar cum era de aşteptat, preşedintele ales al PSD Giurgiu filiala judeţeană, Niculae Bădălău, s-a bucurat să-i dea cuvântul (de vreme ce tocmai domnia sa îl invitase să participe). Nu a făcut-o însă cu un fast deosebit. Nici nu se impunea aşa ceva, de altfel. Adică nu i-a făcut o prezentare precum announcer-ii din pugilatul mondial. În definitiv, alegerile locale s-au încheiat pe 10 iunie.

Niculae Bădălău l-a invitat la microfon însă pe Beianu la scurt timp după ce Vasile Mustăţea şi-a încheiat de lecturat discursul. Între fostul şi actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, a mai vorbit Aurelia Dobre. Cât să nu se creeze premise favorabile unor bârfe de culise.

Cert este că după ce Beianu şi-a făcut datoria şi a urat organizaţiei PSD succesul aferent pe 29 iulie, Bădălău, tam nisam, a anunţat că uşile partidului sunt deschise tuturor oamenilor de valoare. Iar pentru că atmosfera era una destinsă deja, preşedintele PSD a profitat de faptul că Dumitru Beianu îşi reluase locul în sală lângă Liliana Sima şi a precizat că… liderii PP-DD sunt întotdeauna bine veniţi. Lăsând gluma de-o parte, Niculae Bădălău l-a invitat cât se poate de tranşant pe Dumitru Beianu în rândurile PSD, implicit ale USL. Ceea ce, să recunoaştem, nu e un scenariu lipsit de plauzibilitate pentru fostul vicepreşedinte al PNL Giurgiu.

Virgil MOCANU 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!