La zi

”Purgatoriul” lui Becali

gigi_becali_4_19727800După cum bine se ştie, magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis săptămâna trecută cererea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi şase luni de închisoare în Dosarul Valiza.

Bineînţelesc că procurorii au contestat decizia, zilele acestea, întreaga suflare ”creştino-stelistă” aşteptând… înfrigurată rezultatul apelului.

Până la acest moment, este interesant de văzut ce au motivat judecătorii în decizia de eliberare condiţionată: ”Gigi Becali a dat motive temeinice de îndreptare, în sensul că a acceptat pedeapsa ce i-a fost aplicată, el apreciind starea de detenţie drept un purgatoriu de la viaţa materială şi de la cea spirituală.

În ceea ce priveşte antecedentele penale, condamnatul se află în executarea unei pedepse rezultante de trei ani şi şase luni şi nu are antecedente penale.

Comportamentul condamnatului pe timpul executării pedepsei a fost bun. Nu a refuzat participarea la activităţi şi programe, a fost stăruitor în muncă, acumulând zile câştig, a fost disciplinat, a elaborat trei lucrări pe care le-a şi publicat; într-un cuvânt, a dat dovezi temeinice de îndreptare.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!