Actualitate Comunicate La zi Social

Rapiditate, precizie și îndemânare sunt calitățile pe care le-au demonstrat 40 de pompieri civili, la faza județeana

Rapiditate, precizie și îndemânare sunt calitățile pe care le-au demonstrat, astăzi, participanții la concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

40 de pompieri civili au participat la faza județeană. Competiția, organizată de ISU Giurgiu, cu sprijinul Consiliului Județean, s-a desfășurat pe stadionul din localitatea Malu.

La start s-au înscris Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Malu și echipaje din cadrul a trei Servicii Private pentru Situații de Urgență (SPSU).

Acestea au avut de trecut următoarele probe, contracronometru:

– pista cu obstacole pe 100 m

– ștafeta 4 x 100 m

– dispozitivul de intervenție.

Concurenții au tratat fiecare probă cu responsabilitate, timpii obținuți fiind importanți în stabilirea clasamentului final.

La categoria Servicii Private pentru Situații de Urgență, podiumul a arătat astfel:

🥇SPSU Christof E&P Services SRL

🥈SPSU SC Conpet SA

🥉SPSU SC Dunapack Rambox Prodimpex SRL

La categoria Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență au primit diplome de participare membrii echipajului SVSU Malu.

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, pompierii SPSU Christof E&P Services SRL vor reprezenta Giurgiu la faza interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura la începutul lunii iulie.

Prin desfășurarea acestor competiții se urmărește dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor necesare îndeplinirii cu succes a intervențiilor în situații de urgență, precum și creșterea nivelului de pregătire practică a reprezentanților serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

+24

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!