Politic

Răspuns dur al senatorului PSD Niculae Bădălău la acuzaţiile primarului Barbu

Acuzat de ipocrizie şi scos principal vinovat în privinţa sumelor reparatizate municipiului de la buget, senatorul PSD Niculae Bădălău a dat o replică dură primarului Nicolae Barbu, în conferinţa de presă a partidului.

Senatorul scoial-democrat a făcut, mai întâi, un scurt „remember” a ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale şi parlamentare, cu referire la afirmaţia edilului privind faptul că a fost luat „la pachet” cu Nicolae Florian.

În ceea ce priveşte acuzaţiile legate de repartizarea bugetului, senatorul social-democrat spune că edilul de Giurgiu nu a avut nicio solicitare, nu a prezentat nicio necesitate a municipiului, niciun amendament la buget, niciun proiect.

În aceste condiţii, Niculae Bădălău se declară uimit de afirmaţiile primarului de Giurgiu, pe care îl atacă dur: «Ori domnul primar, folosind un limbaj suburban, după un an de zile, habar nu are pe ce lume trăiește vizavi de acuzațiile și de atacul la persoana mea, ori domnul primar minte, o minciună ordinară vizavi de firmele pe care eu le-aș conduce și de lucrări. Eu cred că minte, pentru că după un an de zile de stat în Primărie să nu aibă habar de cum vin fondurile sau cum sunt repartizate și să mintă grosolan… mi se pare destul de jenant pentru un om de valoarea lui».

Şi cum printre acuzaţiile ce i-au fost aduse de primarul Nicolae Barbu s-a aflat şi una conform căreia bugetul ar fi repartizat în funcţie de clientela politică, cu referire la faptul că unele primării ar avea lucrări executate de firmele lui Niculae Bădălău, acesta e explicat că lucrările în cauză vizează reţele de apă şi canal, finanţate exclusiv din bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare, neavând absolut nicio legătură cu bugetele locale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!