Economic

Reducere de 10% la plata impozitelor

Ca în fiecare an, cetăţenii care doresc să îşi plătească impozitele locale până la sfârşitul lunii martie pot beneficia de reduceri. Condiţia esenţială pentru a profita de bonificaţia de 10 la sută este aceea de a achita integral sumele aferente pentru anul 2013. Aşa au făcut şi cele circa 300 de persoane care au plătit ieri aceste obligaţii fiscale, dar şi cei 150 de girugiuveni care se prezentaseră la casierii astăzi, până la ora 10.

Plata acestor contribuţii la bugetul local se poate face direct la casieriile Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale, la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor sau on-line, pe site-ul www.ghişeul.ro. Programul casieriilor Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Giurgiu este de luni până vineri, între orele 08,00 – 16,00, ghişeele de încasare urmând să fie deschise şi în zilele de sâmbătă, 12 şi respectiv, 19 ianuarie.

Şi dacă administraţia locală nu a majorat taxele şi impozitele locale, acestea situându-se la nivelul anului trecut, taxa auto aferentă autoturismelor cu o capacitate cilindrică mai mare de 1.600 de cmc a fost chiar diminuată. De exemplu, pentru un autoturism cu o capacitate de 2000 cmc, impozitul anual este de 180 de lei, pentru unul cu un motor de 2600 cmc, suma creste la 938 de lei, in timp ce pentru unul de 3600 cmc, valoarea impozitului ajunge la 5220 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!