Sport

România, gazda Campionatului European de Gimnastică din 2017

szabo

Fosta mare atletă Gabriela Szabo, respectiv actualul ministru al Tineretului şi Sportului, s-a arătat încântată de vestea că România a fost desemnată gazda CE de Gimnastică vineri, 23 ianuarie.

Pe de altă parte, Szabo nu a uitat să declare că din acest moment, factorii decizionali au o foarte mare responsabilitate în faţă şi, indiferent unde va avea loc evenimentul, la Bucureşti sau Cluj, trebuie să ne asigurăm că totul va decurge perfect.

”Este o veste minunată pentru sportul românesc, pentru gimnastica românească în particular. Am vorbit de nenumărate ori cu primarul Sorin Oprescu despre sala polivalentă de 12.000 de locuri ce va fi construită, dar de acum discuţiile se vor intensifica şi mai mult. Trebuie să fim capabili să organizăm aceste Europene în condiţii impecabile. Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom avea această polivalentă finalizată la timp în Bucureşti.”

România va organiza Campionatul European de Gimnastică pentru a doua oară în istorie, după nu mai puţin de 60 de ani, prima ediţie găzduită de ţara noastră având loc în 1957. România a primit această onoare în detrimentul Danemarcei, care-şi depusese candidatura prin Odense.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!