Sport

Suntem blestemaţi?! Al treilea meci succesiv în care se pierd puncte după minutul 90

Astra Giurgiu pierde la Piatra Neamţ 2-3, ultimul gol înscris în minutul 93. Astra Giurgiu este egalată pe ”Marin Anastasovici” de către FC Vaslui în minutul 94 dintr-un penalty inexistent. Astra Giurgiu pierde la Galaţi 1-2 în minutul 95. Toate acestea s-au petrecut între etapele cu nr. 10 şi 12.

 Ei bine, indiferent cât de severi am fi cu elevii lui Gheorghe Mulţescu, nu se poate ignora factorul numit ghinion. Pe de altă parte, în ultimele două meciuri, portarului Marian Kello i se pot imputa trei puncte. Două intervenţii cu mănuşile unse parcă cu ulei, două gafe imense şi trei puncte pierdute stupid. Cine este Marian Kello? Cartea sa de vizită îl recomanda ca un goal-keeper extrem de consistent. Pentru că un ceh de 30 de ani, la 1,88 înălţime, cu două sezoane faste în Scoţia, la Hearts of Midlothian, sezoane prin care trezise interesul unor cluburi precum Celtic Glasgow, Aston Villa, Ipswich Town sau Wolverhampton, nu are cum să nu impresioneze. Din nefericire, fie nu s-a adaptat, fie – cel puţin la Galaţi – a intrat neîncălzit după ce l-a înlocuit pe Silviu Lung jr. accidentat, cum-necum, a comis-o de o asemenea manieră încât a fost luat în colimator de către Ioan Niculae. Iar când patronul, mai ales unul de anvergura domnului Niculae, te priveşte reticent, ca să nu spunem mai multe, şansele să mai faci performanţă la Astra devin iluzorii.

 Pe de altă parte, Astra trebuie să strângă rândurile şi să revină cu victorie în Liga I, de preferat chiar în proxima etapă, adică în acest week-end, când întâlneşte CSMS Iaşi pe teren propriu. Un meci care trebuie câştigat cu orice preţ, pentru că finalul sezonului se anunţă infernal. Deplasare în Giuleşti, meci acasă cu Petrolul, deplasare în Gruia, pe terenul campioanei en-titre, plus o ultimă etapă a returului cu Pandurii Tg. Jiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!