Sport

S-au dezlănţuit după pauză

Astra Giurgiu a ajuns în sferturile Cupei României după un meci în care şi-a sufocat adversarul în ultimele 45 de minute. CS Turnu Severin, nimeni alta decât lanterna roşie a campionatului, a rezistat cum a putut în primul mitan. După ce Distefano a deschis scorul în minutul 10, Olah a egalat după alte 10, spre surprinderea celor 1200, poate 1300 de spectatori prezenţi pe ’Marin Anastasovici” într-o seară friguroasă.

Până la intrarea la cabine, Budescu a executat un penalty în bara din stânga goal-keeper-ului şi oamenii au început să freamete. Mici nemulţumiri s-au auzit prin tribune, numele lui Gigi Mulţescu a fost invocat, în sfârşit, s-a pus lupa pe jumătatea goală a paharului.

Asta până la pauză. Pentru că a doua repriză a fost un galop de sănătate pentru elevii interimarului Valentin Sinescu. Takayuki în minutul 68, dubla lui Budescu din ’70 şi ’73, plus reuşita lui Yahaya din minutul 78 au consfinţit un 5-1 mai sugestiv decât o mie de cuvinte.

O victorie, altfel, firească, obţinută de către o echipă cu pretenţii (justificat) europene, pe teren propriu, în dauna unei candidate nete la retrogradare. Motiv de satisfacţie însă fie şi pentru că în sferturile de finală e loc de un veritabil derby, dea Domnul tot pe cochetul stadion giurgiuvean proaspăt modernizat. Printre posibilele adversare, CFR Cluj, Rapid, de ce nu, Steaua.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!