La zi

Sala de sport de la Steaua Dunării se va numi „Chauncey Hardy”

Consiliul Local al municipiului s-a întrunit pe 11 octombrie într-o şedinţă extraordinară, care a avut pe ordinea de zi un singur punct. Este vorba despre acordarea unui sprijin financiar în valoare de 50.000 de lei Asociaţiei de Baschet Giurgiu.

Sprijinul financiar a fost votat în unanimitate de consilierii municipali, acesta fiind necesar pentru susţinerea activităţii echipei de baschet, mai ales în condiţiile în care aceasta a primit o lovitură grea prin moartea conducătorului de joc, Chauncey Hardy, care a încetat din viaţă pe 9 octombrie, în urma unei lovituri primite într-un club din Giurgiu. În cadrul întrunirii, preşedintele de şedinţă, Ioan Teodorescu, a propus ca sala de sport unde au loc meciurile de baschet să primească numele baschetbalistului ucis şi, de asemenea, acelaşi nume să fie acordat unei străzi din municipiu. Consilierii au fost de acord ca, în acest sens, să fie luate în discuţie două proiecte de hotărâre în şedinţa de la finalul lunii octombrie.

În aceeaşi şedinţă, primarul Lucian Iliescu s-a referit la tragedia care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când şi-a pierdut viaţa Chauncey Hardy. Lucian Iliescu a spus că Ministerul de Interne şi Ministerul de Justiţiei trebuie să se implice pentru ca în acest caz să se facă dreptate cu adevărat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!