Cultură

Sală de teatru ca-n filme

Lucrările de modernizare a sălii mici de la Teatrul Valah ar putea începe luna viitoare. Anunţul a fost făcut luni, 7 februarie, de conducerea instituţiei de cultură. Sala mică a Teatrului Valah va avea cel puţin 100 de locuri, va fi dotată cu aer condiţionat, cu fotolii, va avea sonorizare de excepţie şi lumini pe măsură. Spaţiul va fi modernizat cu fonduri de la Consiliul Judeţean. Vor fi investite acolo peste 700 de mii de euro.

„Încep săptămâna cu raze de speranţă. Am ajuns în stadiul în care trebuie să angajăm un diriginte de şantier pentru ca lucrările la sala mică să poată începe. Va fi o bijuterie”, a spus directorul Teatrului Valah, Mircea M. Ionescu.

La rândul său, administratorul instituţiei de cultură, Gheorghe Penciu, a declarat că au fost obţinute toate avizele necesare demarării investiţie şi că înainte să se lucreze la sala mică, se va acţiona şi în ceea ce priveşte structura întregii clădiri a teatrului. Tot de la Penciu am aflat că se doreşte realizarea unei noi intrări către sala mică, din exterior, iar aceasta presupune extinderea imobilului. Lucrările vor dura cel mai probabil un an.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!