Social

Sâmbătă trecută, de 1 Iunie, la Giurgiu, a fost dat startul campaniei “Copiii nu sunt invizibili”

În doar câteva zile a fost pus totul la punct şi a fost demarată o campanie ambiţioasă pentru un oraş mic precum Giurgiu. Însă, comununitatea noastră a demonstrat că nu duce lipsă de solidaritate şi de oameni inimoşi, astfel că sâmbătă, de 1 Iunie, fundaţia celui ce va fi centrul de zi pentru copii a fost sfinţită şi au fost zidite primele cărămizi. În prezenţa autorităţilor locale, a demnitarilor giurgiuveni, a oamenilor de afaceri locali, dar nu în ultimul rând a jurnaştilor de la Antena 1, iniţiatorii campaniei umanitare “Copiii nu sunt invizibili”, şi a doamnelor de la Inner Wheel, preotul Tudor Georgian a sfintit amplasamentul pe care va fi ridicat centrul de zi pentru copii.

După binecuvântarea dată de preot, cei trei parteneri in acest proiect au tăiat panglica inaugurala si au zidit primele cărămizi.

Factorii implicaţi in aceasta campanie isi doresc ca anul viitor, pe 1 Iunie, primii 20 de beneficiari sa fie invitati in centru si acesta sa devina functional. Pana atunci, persoanele fizice sau juridice care doresc să se alăture acestei campanii umanitare pot face donaţii în contul RO14BTRL01901205W86326XX, deschis în acest scop la Banca Transilvania, sucursala Giurgiu, dar şi la numărul de telefon 0246/219 409. O altă metodă de strângere de fonduri a fost si vanzarea caramizilor, in cadrul a cinci corturi amplasate in oras, contra sumei de 1 leu, actiune care s-a bucurat de mare succes. Numai în prima zi, din vânzarea cărămizilor s-au strâns peste 80 de milioane de lei vechi, dar acţiunea continuă şi în aceste zile, în curtea Primăriei.Tot sambata, autorităţile locale şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au inaugurat sala de sport a Grupului Colegiului Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu”, investiţie suportată de municipalitate şi care a presupus repararea acoperişului, modernizarea grupurilor sanitare, zugrăvire, vopsire, inlocuirea parchetului, pe scurt, îmbunătăţirea condiţiilor in care elevii să îşi desfăşoare activitatea sportivă.

Imediat după inaugurare, aceasta sala moderna a găzduit un meci de mini-fotbal, organizat de Ziua Internaţională a Copilului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!