Actualitate

Școală de pregătire politică pentru femeile liberale

JoantaDupă ce în urmă cu doua săptămâni la Sinaia, în cadrul unei ședințe a Biroului Politic Național, Cristiana Daniela Neagu – copreședinte a organizației județene a femeilor liberale a fost numită vicepreședinte la nivel național, viaţa internă a cunoscut o intensificare. Astfel, femeile liberale se gândesc la noi activități.

De această dată este vorba despre o școală de pregătire ale femeilor candidat, în perspectiva alegerilor din 2016. Cele două copreședinte ale OFL  Giurgiu, Cristiana  Daniela Neagu şi Mărioara Velicu, împreună cu copreședinții organizației județene, vor identifica în acest week-end o parte dintre femeile care vor să candideze în alegerile din 2016. Acestea urmând să participe la cursuri de pregătire în perioada imediat urmatoare. Asemenea cursuri vor mai avea loc şi în primăvară, spunea recent Elsa Joantă.

”Cursurile se vor ține la Craiova, în perioada 7-8 noiembrie. Până luni, pe 2 noiembrie va fi definitivată această listă cu femeile candidat, care vor merge la Craiova”, a precizat Elsa Joantă. Asta nu înseamnă că lista PNL se va închide. Dimpotrivă, ea rămâne deschisă în ce priveşte implicarea femeilor în viaţa politică.

Potrivit vorbitoarei, în 2016,  se va derula un alt program de excelență politică, ce va fi structurat pe 3 module, fiecare dintre ele cu 25 de cursanți, persoane care trebuie să îndeplinească anumite condiții, printre care: vârsta de până la 35 de ani, să fie absolvenți de studii superioare, dar și vorbitori de limba engleză.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!