Actualitate

SCRISOARE DESCHISĂ GIURGIUVENILOR CARE CRED ÎN VIITOR

Sunt Dumitru Beianu, preşedinte al Consiliului Judeţean în acest mandat, 2008 – 2012. Am primit cu încredere şi responsabilitate aceasta funcţie importantă şi am încercat să folosesc orice şansă pentru binele comunităţii noastre.
Dupa cum poate ştiţi, am fost anunţat şi susţinut de USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean în viitorul mandat. Surprinzător şi nedrept, preşedintele PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, şi-a încălcat promisiunea publică şi angajamentele luate în ultimul an în şedinţele partidului, propunând, în penultima zi, candidatura altei persoane.

Dar, în 24 de ore, mulţi prieteni, ştiuţi şi neştiuţi, m-au ajutat să strâng peste

9.000 de semnături, cu ajutorul cărora am reuşit să mă înscriu la alegerile pentru preşedinte al Consiliului Judeţean, ca INDEPENDENT. Le mulţumesc tuturor! Le mulţumesc inclusiv pentru că mi-au dat ocazia să vin în faţa dumneavoastră să vă cer votul, pe 10 iunie. Vreau să continui să muncesc pentru judeţul nostru!

Regret că am ajuns să constat că primarul oraşului Giurgiu este un om fără cuvânt, fără caracter, preocupat să promoveze doar oameni docili, dispuşi să-i execute ordinele fără ezitare. Eu am susţinut întotdeauna doar interesele comunităţii, fără să ţin cont de mesajele şi ameninţările găştilor de interese care râvneau la banii publici. Am fost independent de interese meschine şi din acest motiv am fost îndepărtat.

Vreau să vă spun că, deşi presiunile primarului şi ale celor care alcătuiesc găştile de interese asupra mea au fost permanente în ultimii 4 ani, nu am părăsit PNL deoarece giurgiuvenii ar fi putut-o vedea ca pe o trădare din partea mea. Am ales să rezist acestor presiuni pentru a continua să îi reprezint pe oamenii care m-au ales şi care aşteptau de la mine soluţii la problemele cele mai grave. Ştim cu toţii că este vorba despre sărăcie, lipsa de ajutor pentru persoanele defavorizate, gropile de gunoi din cauza cărora sănătatea noastră era pusă în pericol, neputinţa de a face faţă unor situaţii de urgenţă, precum căderile masive de zăpadă din acest an, dar şi drumuri care trebuiau asfaltate, nevoia de locuri de muncă şi multe altele. Prin urmare, am dirijat toţi banii pentru realizarea unor proiecte din aceste domenii şi nu numai, şi nu am vrut să servesc intereselor găştilor primarului.

Tocmai pentru că nu au ce să îmi reproşeze pe linie profesională, realizările Consiliului Judeţean Giurgiu fiind evidente, primarul Lucian Iliescu a hotărât să mă elimine în mod viclean. Decizia a fost luată după ce mulţi membri de seamă ai PDL, după dezmembrarea acestui partid, au venit la PNL şi ocupă acum poziţii fruntaşe pe liste de consilieri, deşi, în cei 4 ani, au fost principalii vinovaţi de abuzurile comise asupra cetăţenilor acestui judeţ: blocarea bugetului, amenzi nejustificate, disponibilizări masive şi multe altele. În această situaţie, se pune întrebarea. A fost sincer domnul Iliescu atunci când vorbea despre răul produs de Guvernarea PDL? Răspunsul este evident, pe domnul primar nu îl interesează decât binele său şi al apropiaţilor.

Propunerea de schimbare a candidatului USL la şefia Consiliului Judeţean nu a fost supusă la vot în vreo şedinţă cu toţi cei care au dreptul de a-şi spune cuvântul, decizia a fost luată abuziv de către el, fără a ţine cont că a mea candidatură era bazată mai ales pe faptul că am obţinut cel mai bun rezultat în sondajele de opinie.

Ca preşedinte independent al Consiliului Judeţean, neafiliat unui partid politic, voi putea face chiar mai mult pentru giurgiuveni. Voi aduce un plus de echilibru pe scena politică, având alături o comunitate de oameni muncitori, sinceri, cu credinţă în suflet şi speranţă pentru un viitor mai bun!

Sunt mulţi profesionişti şi oameni de bine în judeţul şi în oraşul nostru. Trebuie descoperiţi şi încurajati să muncească împreună pentru binele comunităţii!

Alegeţi un preşedinte de consiliu într-un judeţ cu mare potenţial, pe care în ultimii 4 ani am reuşit să-l înscriu în multe clasamente cu realizări notabile, iar în următorii 4 ani îl voi aduce în rândul judeţelor bogate, cu locuri de muncă şi bunăstare pentru locuitorii săi.

Pentru că sunt adeptul politicii bunului simţ şi al respectului faţă de cetăţeni.

REUŞIM DOAR ÎMPREUNĂ!

AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!
Concetăţeanul dumneavoastră,
Dumitru Beianu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!