Economic Politic Social

Se va repeta istoria bugetului blocat al Consiliului Judeţean Giurgiu?

prefect mustateaDeclaraţii incendiare ale preşedintelui de la judeţ, Vasile Mustăţea. În şedinţa de îndată, convocată luni, 6 ianuarie, Mustăţea, în contextul atacării în contencios administrativ de către prefect a mai multor hotărâri ale Consiliului Judeţean, a specificat că ar avea informaţii potrivit cărora istoria din 2012 s-ar putea repeta.
„Vă spun astăzi şi avertizez, avertizez tot judeţul. Am informaţii, am fost pus la curent cu faptul că, indiferent cum vom adopta bugetul pe 2014, doamna prefect îl va ataca. Îi recomand să nu facă acest lucru. Chiar am să-i fac o invitaţie specială , aşa cum a venit la proiectul privind încetarea mandatului consilierului Andrei Cornel, să vină la şedinţă şi să vadă că totul e corect. O avertizez pe doamna prefect să nu facă aşa ceva! Era atunci director al Direcţiei Juridice a Consiliului Judeţean, când, prin Marin Anton, a fost atacat abuziv bugetul propriu al instituţiei!”, a spus Vasile Mustăţea, preşedintele instituţiei amintite precizând că ar avea informaţia respectivă de la un vicepreşedinte al PSD Giurgiu, care nu a dorit să îi fie dat numele.
La începutul lui 2012, bugetul propriu al Consiliului Judeţean a fost blocat, după ce prefectul de atunci, Robert Cristoi, a atacat hotărârea CJ cu pricina în instanţa de contencios-administrativ. La momentul respectiv, au fost mai multe proteste ale angajaţilor CJ şi ale celor din instituţiile subordonate, atât în incinta Consiliului, în fața Prefecturii, în fața biroului prefectului, cât şi în Direcţia de Finanţe.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!