Politic

Şeful Senatului, acuzat de trafic de influenţă

calin-popescu-tariceanuSuntem la ora demisiilor de onoare. Mă rog, a celor solicitate, pentru că, în fond, nu-şi va da nimeni demisia. Nici Băsescu, nici Ponta, nici Popescu Tăriceanu (mai nou), preşedintele Senatului fiind şi el acuzat, ca orice român neaoş ce face politică, de trafic de influenţă. Desigur, pe vremea când era premier.

Cine îl acuză pe Tăriceanu şi îl vrea dispărut din prima Cameră a ţării? PMP, de facto Elena Udrea. Ce scrie madame Mişcarea Populară pe Facebook? Că partidul său a depus o plângere penală la DNA împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu pentru trafic de influenţă în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu. Acesta îi cerea, pe vremea când era prim ministru, printr-un bileţel colorat, preşedintelui Băsescu, să intervină la pachet în favoarea prietenului său.
”Tăriceanu este ultimul om care ar putea vorbi de onoare şi justiţie în condiţiile în care acum nu este decât o marionetă în mâinile lui Dan Voiculescu şi a tuturor celor care au probleme cu legea. Sunt convinsă că DNA-ul de acum va putea face mai multă lumină în acest caz decât Parchetul de atunci, pe care majoritatea PNL-PSD încă îl controla.”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!