Actualitate La zi

„Sexul slab”, tot mai „tare” în Consiliul local!

După ce, la începutul lunii iulie, Marius Stanciu fusese exclus din Consiliul local, ca urmare a excluderii, anterioare, din partidul pe listele căruia candidase, PPDD şi-a desemnat noul reprezentant în forul legislaiv al municipiului. Acesta este o femeie, care a depus jurământul în şedinţa de joi, 24 iulie.

d.preda

Primul punct pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de Consiliu local de joi a vizat validarea mandatului noului consilier local. Potrivit legii, prmul pas a fost verificarea documentelor înaintate de PPDD de către comisia de validare a Consiliului, care a constatat că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru validare.

Prin urmare, noul consilier – Daniela Petronela Preda, a depus jurământul, iar după acest moment, a participat la prima sa şedinţă, în calitate de consilier local.

Daniela Petronela Preda este membru PPDD încă de la înfiinţarea partidului, ocupând funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale de femei. Are 32 de ani, este căsătorită, mamă a doi copii şi lucrează la societatea Tracum.

De remarcat că, odată cu validarea noului consilier PPDD, creşte numărul reprezentatelor sexului frumos în Consiliul local, patru din cei 20 de consilieri fiind femei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!