Actualitate Economic La zi Social

O delegatie din Vietnam, in vizita de lucru la Zona Libera Giurgiu

Interesul pentru Zona Liberă Giurgiu nu se limitează la facilităţile fiscale şi vamale, investitorii fiind atraşi în mod deosebit de amplasamentul favorabil, care conferă legături de transport cu principalele culoare de trafic rutiere, feroviare şi fluviale internaţionale.  Facilităţile oferite fac ca numeroase firme să fie prezente într-o astfel de zonă, şi investiţii de anvergură să fie anunţate pentru următorii ani.
La sfarsitul saptamanii trecue, Zona Libera Giurgiu a primit vizita primului secretar al Ambasadei Republicii Socialiste Vietnam in Romania, Vu Hong Cuong si a consilierului comercial, Hoang Anh Dung. Aici, delegatia a fost intampinata de directorul comercial Aurelia Dobre, care le-a prezentat acestora detalii cu privire la Zona libera, aspecte legate de facilitatile oferite, dar si de proflul firmelor care activeaza deja in perimetrul zonei.
Viceprimarul Ion Dragomir, cel care a vorbit despre municipiul Giurgiu, proiectul portului cu acces trimodal, perspective si posibilitati de colaborare si a oferit oaspetilor materiale informative insotite de salutul de prietenie al Executivului Primariei. Si vicepresedintele CJG, Vasile Andronache a vorbit despre perspectivele Zonei libere si profesionalismul echipei, subliniind astfel cele spuse de directorul comercial al Zonei Libere.
Dupa intalnirea din sediul administrativ gazduita de directorul comercial, Aurelia Dobre, și la care a participat si consilierul judetean Daniel Cosmin Lazar, oaspetii au vizitat mai multe firme care isi desfasoara activitatea in ZLG si au solicitat diverse informatii despre conditii, tarife, facilitati si servicii oferite de Zona Libera Giurgiu.
Investitiile relizate in Zona Libera Giurgiu, de Bogdan Pena i-au impresionat pe delegatii din Vietnam si, probabil, ele sunt necunoscute pentru multi dintre giurgiuveni.
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!