Actualitate La zi Social

Și ei sunt oameni, dincolo de funcţii!

Învierea Domnului nostru Iisus Hristos este într-adevăr taina credinţei şi a sufletului omenesc împreună lucrător cu harul dumnezeiesc. Aceasta ne-o mărturisesc Sfinţii Părinţi, atunci când spun că au văzut lumina cea de negrăit a dumnezeirii, iar mărturia lor nu este înşelare, ci roada rugăciunii şi a lucrării neîncetate în Biserică. Să ne deschidem, dar, sufletele şi să lăsăm razele luminii de negrăit a Învierii să ne umple întreaga fiinţă, pentru a fi cu adevărat părtaşi de bucuria acestui Praznic.
La Biserica din lemn, cu hramul Sfântului Mare Mucenic şi Tămăduitor Pantelimon, din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, la slujba de Înviere au participat sute de credinciosi. Printre acestia aflandu-se şi prefectul județului, Nina Carmen Crisu, care a venit însoțită de fiica sa Lavinia, deputatul Cristina Elena Dinu, şeful Poliției județene, Cătălin Tone şi soția sa Liliana, şeful ITPF, Nicu Răboj însoțit de asemenea de soție şi fiică, seful poliției municipale, Alexandru Cocoş şi soția sa Adriana.
”În Sfânta zi a Învierii Domnului, redevenim purtători de lumină din Lumină, împărtășind cu cei de lângă noi bucuria, speranța, iubirea și credința.  În taina Sfintelor Paști descoperim puterea vieții în moartea pe care Iisus Hristos a biruit-o, dăruind lumii curajul și bucuria izbăvirii de întristare”, prefect Nina Carmen Crișu.
“Învierea Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei. Vă doresc să petreceţi în pace aceste Sfinte Sărbători şi să vă bucuraţi de momente minunate alături de cei dragi”   (deputat Cristina Elena Dinu).
“Această mare sărbătoare reprezintă momentul în care, mai mult decât oricând, trebuie să reflectăm asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante. Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvară. Fie ca promisiunea de Paşte să vă umple inima de pace şi de bucurie! Paşte fericit!” – cms șef Cătălin Ţone, inspector şef IPJ Giurgiu.
“În aceste zile trebuie să ne deschidem sufletul şi să ne apropiem mai mult de semenii noştri, să încercăm să fim mai buni şi mai solidari.  Vă urez sărbători de Paște fericite, pline de lumină, numai cu bucurii şi încredere într-un viitor mai bun!”-  cms sef Nicu Răboj, inspector şef ITPF Giurgiu.
InfoPress
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!