Actualitate

„Steaua Dunării” începe să arate, în sfârşit, a… parc!

parc dupa

Dacă până mai acum câteva zile, nimeni nu părea a-şi mai aminti că la Steaua Dunării ar fi un parc – locul arătând mai mult ca un fel de junglă, în scurt timp s-ar putea să vedem acolo, cu adevărat, un parc. Şi asta pentru că, de câteva zile, în zonă este o adevărată mobilizare de forţe.

parc inainte

Aşa arăta parcul de la Steaua Dunării în urmă cu aproximativ o săptămână: bălării crescute, pe alocuri, cam cât statura unul adult în putere, iarbă cât vezi cu ochii, boscheţi peste tot…O imagine ce te ducea cu gâdul la o pădure sălbatică, nicidecum la un parc într-un oraş cu pretenţii europene.

Ei bine, de câteva zile, situaţia de aici pare a se schimba radical. Şi asta pentru că zona a fost luată cu asalat de echipele de la Spaţii Verzi, care muncesc cu sârg: taie şi cosesc iarba, aranjează gardul viu, mătură aleile, strâng frumos gunoiul, repară băncile… Într-un cuvânt, mobilizare generală.

spatii verzi
De altfel, rezultatele se şi văd, o bună parte a parcului fiind deja curăţată, lucru ce îi bucură atât pe giurgiuvenii care locuiesc în zonă şi obişnuiesc să vină în parcul de la Steaua Dunării, cât şi pe cei care vin doar ocazional pe aici şi care, în ultima perioadă, renunţaseră, din cauza stării deplorabile a acestui parc.

Prin urmare, semnalele pe care le-am tras nu au rămas fără efect, lucru ce nu poate decât să ne bucure, demonstrând că autorităţile iau în seamă şi vocea presei locale.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!