Actualitate

SUSȚIN PROGRAMUL ”ȘCOALĂ DUPĂ ȘCOALĂ”!

crj_(9)Peste 400.000 de elevi din România trăiesc în sărăcie, cei mai mulți dintre ei fiind din mediul rural. Toți sunt expuși riscului major de abandon școlar: aproximativ 12.000 de elevi din învățământul primar și peste 28.000 de elevi din gimnaziu renunță deja la școală în fiecare an.

Cel puțin trei strategii guvernamentale prevăd Programul Școală după Școală (SdS) ca soluție compensatorie la nevoile elevilor din comunități dezavantajate. Cu toate acestea, doar 15% dintre școli beneficiază de programe de sprijin educațional suplimentar, acestea fiind situațiile unde părinții suportă costurile ori intervine o organizație non-guvernamentală.

Alătură-te solicitării formulate de Asociația pentru Educație și Justiție Socială „Human Catalyst” și Centrul de Resurse pentru Participare Publică (CeRe) și cere includerea programului Școala după Școala în proiectul de buget al Ministerului Educației pe anul 2016. Bugetul se definitivează pe 15 noiembrie! Poți sprijini solicitarea de finanțare a Programului Școală după școală urmând acești 3 pași simpli:

PASUL 1/3: ADAUGĂ-ȚI NUMELE PE LISTA DE SUSȚINĂTORI! →

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!