Actualitate Social

Sute de locuri de muncă în Spania, puse la bătaie inclusiv pentru giurgiuveni

SOMERI - MUNCA STRAINATATEAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Giurgiu anunţă, printr-un comunicat, că ANOFM a primit din partea firmei spaniole Surexport  Compania Agraria SL, cu sediul în P.I. Mantlagrana  s/n 21730 Almonte, Huelva, o ofertă de locuri de muncă pentru sectorul agricol, pentru care va organiza 2 selecţii la jumătatea lunii ianuarie.
Angajatorul spaniol oferă 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15.02.2014.
Persoanele interesate, care au domiciliul pe raza judeţului Giurgiu şi care îndeplinesc cerinţele angajatorului (apte pentru munca la câmp, în poziţie aplecat, înscrise în baza de date EURES a AJOFM) trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Giurgiu– Dogaru Gratziela, tel: 0752.096.262 sau 0246/230613, int. 219 sau la  sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 8, pentru actualizarea dosarului, pana la data de 13.12.2013.
Persoanele care doresc sa se inscrie in baza de date EURES sunt rugate sa se prezinte cu urmatoarele documente:
-BI/CI cu valabilitate de minim 6 luni;
-CV model EUROPASS intr-o limba de circulatie internationala;
-Cazierul juidiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
-Adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea apt pentru muncă.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!