Actualitate Anunțuri Educație Important La zi Social

Tânăr prins în timp ce încerca să fraudeze  examenul pentru permisul de conducere!

Un tânăr a încercat să fraudeze examenul pentru permisul de conducere, având asupra sa mijloace tehnice audio-video de comunicare la distanță.

Moș Nicolae nu a fost prea generos cu un tânăr din Nordul județului Giurgiu care a venit hotărât să fraudeze examenul auto. Tânărul, în vârstă de 21 de ani , a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere. Era a patra oară cand tânărul s-a prezentat să susțină proba teoretică la examenul auto. Disperat că obținuse “0” puncte a treia oară, el s-a gândit  că n-ar fi rău să testeze vigilența oamenilor legii, s-a prezentat  la examen și nu a durat mult până să fie prins de lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Giurgiu.

Asupra tânărului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp  și alte echipamente cu un telefon mobil. Cazul a fost înaintat structurii judiciare din cadrul Poliției municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări.

Este prima încercare de fraudare a examenului auto, în anul 2021, la Giurgiu, însă la nivel național au mai existat situații de genul celor expuse mai sus. Ultimul caz identificat la Giurgiu a fost în anul 2018.

Vă vom ține la curent cu noutățile referitoare la această situație.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!