Social

Târg de produse tradiţionale, în parcarea de la "Billa"

TARG DULCIURI

Cu dulciuri, caş, caşcaval, pastramă, şunculiţă tărănească, şorici, tobă şi cârnaţi tocaţi cu barda vor să îi cucerească pe giurgiuveni  producătorii  veniţi din Argeş, la târgul organizat în parcarea  de la Billa. Şi pentru a-i convinge pe clienţi că produsele lor merită să fie cumpărate, degustarea este gratuită.

Giurgiuvenii amatori de produse tradiţionale pot veni la târgul de produse naturale deschis în cartierul Tineretului. Aici, comercianţii au adus, spre deliciul gurmanzilor, preparate din carne, lapte, dulciuri, dar şi vin şi palincă. Există şi un stand cu căciuli şi blănuri.

Cei mai mulţi producători vin de mulţi ani la Giurgiu, unde au şi clienţi fideli, care apreciază produsele naturale preparate după reţete vechi de ani de zile, transmise din generaţie în generaţie.

 Nici nu s-au instalat bine standurile  că au şi început să apară cumpărători . Cei care au ajuns la târg spun că  merită să cumpere fiindcă produsele sunt naturale. Preţurile sunt acceptabile, pentru toate buzunarele . Ele  sunt afişate, dar pot fi şi negociate.

Târgul cu produse tradiţionale este deschis până duminică seara, timp în care giurgiuvenii sunt aşteptaţi la cumpărături.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!