Politic

Ţelul PSD Giurgiu pentru alegerile din 2016 este clar: câştigarea Primăriei municipiului, a Consiliului judeţean şi a cât mai multor comune

Recenta conferinţă judeţeană, în care a fost ales şi preşedintele filialei PSD Giurgiu, a fost tema săptămânalei conferinţe de presă susţinută joi la sediul partidului de senatorul Niculae Bădălău. Alături de acesta a fost noul purtător de cuvânt al organizaţiei PSD Giurgiu, Mariana Brăgaru.

La două zile după conferinţa judeţeană, preşedintele Niculae Bădălău a ţinut să mulţumească tuturor colegilor ce l-au votat în această funcţie pentru încrederea acordată, promiţând că nu îi va dezamăgi nici pe cei ce l-au ales, nici cetăţenii judeţului Giurgiu.

Şi pentru că la conferinţa de marţi a fost ales doar preşedintele şi Consiliul Judeţean, iar jurnaliştii au fost curioşi să afle de ce nu s-au ales şi vicepreşedinţii, Niculae Bădălău a explicat că totul ţine de prevederile statutului partidului, precizând că îşi doreşte alături o echipă tânără. judeţeană, social-democraţii giurgiuveni au adoptat şi o rezoluţie prin care PSD Giurgiu îl va susţine, la Congresul naţional al partidului, pe Victor Ponta ca preşedinte PSD.

Organizaţia judeţeană PSD Giurgiu va fi reprezentată, la Congres, de o delegaţie compusă din 57 de membri – a mai precizat senatorul Niculae Bădălău.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!