Actualitate Politic

Tinerii liberali din municipiu se pregătesc de gală

pnl 1În toate acţiunile întreprinse, tinerii liberali din  Giurgiu sunt susţinuţi de conducerea PNL municipal.
Sâmbătă, 14 martie a.c., tinerii liberali de la municipiu s-au întâlnit din nou pentru a discuta despre situaţia politică, dar şi despre calendarul acţiunilor viitoare. De fiecare dată, tinerii au alături şi conducerea Organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal, seniorii care îi încurajează şi îi susţin în toate proiectele lor. Giurgiu are nevoie de tineri care vor să se implice, de tineri cu iniţiativă.
Despre activitatea şi preocupările tinerilor liberali, preşedintele Emil Epure a declarant următoarele: “Organizatia Municipală de Tineret a PNL Giurgiu se întâlneşte în şedinţă la două săptămâni, când discutăm despre situaţia politică, dar şi despre proiecte de acţiuni la nivel de tineret. Avem deja un calendar de activităţi pe care l-am respectat.  Aş aminti câteva dintre activităţile viitoare:  un concurs de înot, un campionat de fotbal.
tnlVom avea şi o gală ce se va desfășura vineri, 20 martie,  la Cafeneaua artiştilor când vor fi premiaţi tineri ce excelează în diferite domenii de activitate. Ţin să subliniez că preşedintele Organizaţiei municipale, Dumitru Beianu,a fost de fiecare data alături de noi. Practic, este suportul tuturor acţiunilor noastre. Mai mult a fost prezent la ultima şedinţă a tinerilor. Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Astfel, domnul Beianu s-a convins că nu este susţinut doar de câţiva tineri cum, în mod tendenţios,  s-a scris în media locală. Dimpotrivă, noi, tinerii, facem echipă bună împreună cu Dumitru Beianu, iar sfaturile venite de la conducerea Organizaţiei municipale sunt de bun augur pentru noi”.
Şi mesajul preşedintelui PNL municipal, Dumitru Beianu,  este unul mobilizator. “Tinerii liberali demonstrează preocuparea tinerei generații de politicieni pentru Giurgiu de mâine. Politica ne afectează pe toți, activi sau spectatori, așadar le-am recomandat să insiste pentru locul lor în linia întâi a filialei. Poate e mai facil să promovezi, „veteran” fiind, plătind articole în presă, dar implicarea tinerilor liberali va impune o ierarhie firească, funcțională şi generatoare de soluții pentru județul nostru”.
Nu doar Dumitru Beianu are un mesaj de susţinere pentru tineri, ci şi Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, la nivel national, care a declarat pe pagina sa de facebook următoarele: “am fost alături de OFL Timiș, la o dezbatere despre succesul femeilor în politică. Am avut cel mai potrivit prilej să transmit un mesaj de susținere pentru femeile liberale: voi propune Biroului Politic Național să modificăm statutul, așa încât organizațiile femeilor și tinerilor din PNL să primească dreptul de vot în Comitetele Executive, unde votul lor are deocamdată caracter consultativ. Este o soluție concretă pentru a promova implicarea lor mai puternică în deciziile partidului”.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!