Actualitate

Tinerii liberali, MoşCrăciun pentru familiile nevoiaşe din municipiu şi judeţ

daruri tnl

La începutul lunii decembrie, organizaţia TNL Giurgiu demara o nouă ediţie a unei campanii derulate cu succes anul trecut: „Dăruieşte! Fii Moş Crăciun pentru o zi!”. Timp de aproape două săptămâni, giurgiuvenii ce au vrut să se alăture tinerilor liberali în încercarea de a aduce un strop de bucurie, în prag de sărbători, în sânul unor familii fără mari posibilităţi financiare au putut face donaţii, iar luni şi marţi, acestea au ajuns la cei ce aveau cea mai mare nevoie.

Sute de giurgiuveni, imprsionaţi de dramele unor familii prezentate, de-a lungul timpului, de postul Valahia TV, dar şi de apelul tinerilor liberali, s-au alăturat demersurilor TNL şi, astfel, mai multe familii din municipiu şi judeţ au avut o mare supriză în prag de sărbători.

tnl

Marţi, prima familie aleasă de tinerii liberali pentru a oferi daruri de sărbători a fost cea a lui Florian Popa, un tânăr care suferă de tumoră pe creier. Cazul băiatului prezentant de Valahia Tv, a impresionat aproape toată comunitatea locală. Oameni cu suflet le-au donat alimente, fructe, haine şi multe dulciuri pentru băieţelul lui, Alexandru.

Şi copiii familiei Buruleanu din comuna Oinacu se va putea bucura aşa cum se cuvine de Sărbătorile de iarnă. Mai mulţi saci cu haine, jucării, pungi cu dulciuri, fructe şi alimente de bază au ajuns la cei patru membrii ai familiei. La câteva case distanţă, o bătrână îşi creşte singură nepotul şi asta după ce mama copilului l-a abandonat de mic. Şi pentru ei, Crăciunul va fi unul special.

pachete

În total, peste 150 de pachete cu alimente şi haine au ajuns la familiile nevoiaşe din judeţul Giurgiu care au fost identificate cu ajutorul primăriile din localităţi şi a preşedinţilor PNL din organizaţiile locale.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!