Actualitate La zi Politic

Toma Petcu, candidat PNL la Senat: „Proiectele bune pentru comunitatea locală trebuie sprijinite, indiferent de culoarea politică a primarului”

Proiectele bune pentru comunitatea locală trebuie sprijinite, indiferent de culoarea politică a primarului. Cât timp voi fi parlamentar voi susţine demersurile aleşilor locali din judeţ şi mă voi implica să-i ajut în măsura în care mi se va cere sprijinul şi dacă sunt respectaţi toţi termenii legali.
Investiţiile deja demarate trebuie continuate, dar în acelaşi timp avem nevoie şi de proiecte noi, pentru a recupera cât mai rapid decalajul care ne separă de alte regiuni ale ţării.
Vor veni bani de la Uniunea Europeană, sumele se anunţă impresionante, dar fondurile trebuie cheltuite cu cap, trebuie cheltuite eficient, pentru a rămâne ceva în urmă, iar cetăţenii să simtă că lucrurile se mişcă şi că există mai multe oportunităţi în acest judeţ.
Vom munci împreună pentru ca giurgiuvenii să aibă o viaţă mai bună!
Duminică votăm pentru Giurgiu! Duminică votăm pentru România! Ieși la vot și alege proiectul PNL! Alege canndidatii PNL Giurgiu pentru Senat si Camera deputatilor

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!