Actualitate Economic La zi Politic Social

Toma Petcu: PNL va dezvolta infrastructura locală

Guvernul PNL a reușit să întoarcă administrația centrală și locală cu fața spre interesul românilor. După ani de zile de guvernare doar pentru clientela de partid, liberalii și-au orientat politice economice și sociale spre bine și prosperitatea oamenilor.
Candidatul PNL Giurgiu la Senat, Toma Petcu susține că, prin programul de guvernare, PNL va aloca sume consistente pentru infrastructura locală, astfel ca, în următorii 4 ani, România să ajunge la standardele țărilor dezvoltate din UE.
”Vom investi 8 miliarde de lei pentru extinderea rețelelor de apă și canal în 750 de localități. Vom aloca 1 miliard de euro pentru racordarea localităților al rețelele de gaze, pentru a ajunge la o acoperire de cel puțin 80% din populația( acum fiind de doar 35%). De asemenea, 70 % din drumurile județene și locale vor fi modernizate în următorii patru ani”, a mai spus Toma Petcu.
În același timp, după cum a afirmat candidatul PNL Giurgiu, liberalii vor investi în viitorul copiilor noștri. ”Vom moderniza infrastructura școlară pentru o Românie educată: 2.500 de creșe, grădinițe și școli construcții noi și reabilitări,40 de campusuri școlare și 30 de cămine studențești. Reabilităm 8 centre universitare și 250 săli de sport școlare”, a precizat Toma Petcu.

(Comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 1200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!