Actualitate Pixu' corect

Tot mai multi consumatori de substante psihoactive, depistati de politisti!

Fenomenul traficului si consumului de droguri a explodat in Romania. Iar Giurgiu nu face excepție.
In municipiul Giurgiu se vinde si se consuma, la fel ca peste tot. Este o realitate pe care nu o putem ignora. Acesta este si motivul pentru care conducerea IPJ Giurgiu pune accentul pe depistarea celor care consuma sau vand etnobotanice si substante cu efecte psihoactive. Evident, totul in limita competentelor stabilite de lege.
Asa se face ca, in ultima perioada, a crescut numarul celor depistati in trafic conducand un autovehicul sub influenta diverselor substante psihoactive, poliția giurgiuveana fiind printre primele locuri pe țara la aceste descoperiri, ceea ce demonstreaza fara echivoc ca vigilenta oamenilor legii este maxima.
Daca au existat perioade in care nu se sufla o vorba despre soferii depistati in trafic sub influenta substantelor psihoactive, ei, bine, acum, aproape ca nu exista zi fara sa aflam despre asemenea cazuri.
Spuneem ca  lucrurile s-au schimbat. Politistii urmăresc, prind si trag la răspundere șoferii drogati ceea ce e un plus pentru comunitatea noastră. Implicarea crescută a poliției pe aceasta linie are si un important rol preventiv. Daca in trecut conduceau cu jointul in gura, acum, șoferii drogati se tem, se feresc, e foarte clar!
Partea preventivă este stimulata si de mediatizarile poliției cu șoferii drogati, prin care se transmite indirect ca nu mai e loc de tolerabilitate.  In tot acest context, criticile privind acest subiect sunt in van pentru ca politistii, acum, chiar își fac treaba. Cazurile mediatizate reflecta o realitate pana nu de mult ascunsa sub… pres.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!