Social

Trei accidente- trei bărbaţi giurgiuveni, din care 2 biciclişti, au ajuns la spital

accident-cu-victimeVineri, 28 martie, zi cu ghinion pentru 3 giurgiuveni, din care 2 biciclişti. Ei au ajuns la spital, după ce au fost implicaţi în tot atâtea accidente rutiere.
Primul eveniment s-a petrecut la ora 09.40, pe strada Gării. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiu, aflat la volanul maşinii sale, nu a dat prioritate unui giurgiuvean, de 39 de ani, aflat pe bicicletă. Acesta din urmă a fost rănit uşor.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul Drager de poliţişti şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şoferul a rămas fără permis şi e cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
Apoi, cel de-al doilea accident s-a petrecut în jurul orei 11.20, pe strada I.C. Brătianu.
„B. T., de 54 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de G. P., de 54 ani, din municipiul Giurgiu. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri şi efectuării de investigaţii medicale.  Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul Drager, care a indicat valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoturismului şi zero pentru conducătorul autoutilitarei”, anunţă cei de la Poliţia Giurgiu, printr-un comunicat.
Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au reţinut conducătorului auto permisul de conducere şi efectuează cercetări faţă de acesta sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Şi, în final, cel de-a treilea accident a avut loc la ora 14.05, pe şoseaua Sloboziei.
Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, tot din municipiu, a lovit cu maşina un biciclist, în vârstă de 57 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.  Biciclistul a fost rănit uşor, dar a mers, totuşi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri şi efectuării de investigaţii medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul Drager, care a indicat valoarea zero pentru conducătorul auto şi 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist.
Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu efectuează cercetări faţă conducătorul auto sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!