Actualitate

Trei poliţişti giurgiuveni, morţi într-un accident rutier

Trei poliţişti au murit, miercuri dimineaţă, şi unul este grav rănit, după ce maşina cu care veneau dinspre Capitală spre Giurgiu s-a răsturnat. Accidentul s-a produs pe DN 5. Din primele informaţii reiese că şoferul a adormit la volan.
Trei poliţişti din Capitală au murit şi un al patrulea este rănit grav după ce maşina cu care mergeau spre casă s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea Uzunu (Giurgiu). Din primele informaţii reiese că şoferul a adormit la volan.
Accidentul a avut loc în jurul orei 6:50, pe DN 5, Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, în localitatea Uzunu, după ce maşina în care erau cei patru poliţişti a intrat într-un parapet de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.
Potrivit MEDIAFAX, cei patru poliţişti, cu vârste de 34-35 de ani, erau angajaţi la mai multe secţii de poliţie din Capitală.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, cei patru poliţişti din Capitală au fost de serviciu marţi noapte şi se îndreptau spre casă într- un autoturism proprietatea personala a unuia dintre ei.
“Cei patru veneau de la serviciu din Capitala, iar între Uuzunu şi Daia, pe sensul Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, primele noastre date arată că maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un parapet al unei parcării. Sunt trei morţi şi un rănit grav, acesta fiind dus la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.
Sursa: http://www.realitatea.net/tragedie-in-giurgiu-trei-politisti-au-murit-intr-un-accident-rutier_1016421.html#ixzz27YZYz5wO

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!