Actualitate La zi Social

Trupul muncitorului căzut de pe Podul Prieteniei nu a fost găsit încă

podul_prietenieiMiercuri, 6 noiembrie, la ora 16.46, cei de la ISU Giurgiu ne informează că trupul muncitorului care a căzut în dimineaţa respectivă de pe Podul Prieteniei, este căutat încă de echipele de intervenţie.
Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Gorj, a fost înghiţit de apele Dunării, după ce, din cauza vântului, schela pe care se afla- vopsind partea metalică a Podului Giurgiu-Ruse, s-a deplasat brusc, aruncându-l în gol, de la o înălţime de peste 20 de metri.
Cei de la ITM Giurgiu anchetează acest caz, conducerea instituţiei declarând că bărbatul lucra la firma Minisat Petroşani cu forme legale.
Însă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, el nu ar fi trebuit să se urce astăzi pe schelă, spun inspectorii în muncă.
Incidentul s-a produs în jurul orei 10.00 şi, de atunci, pompierii giurgiuveni alături de poliţiştii de frontieră se străduiesc să găsească trupul bărbatului. Din nefericire, la Giurgiu nu există scafandri, astfel că aceste căutări sunt făcute de la suprafaţă, cu unelte specifice.
Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea acestui accident de muncă. C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!