Comentarii

Ultima manipulare a Geniului Carpaţilor: Neamţul ne vinde ungurilor Ardealul

Ponta-mincinos

Mândrul Român a intrat azi în faza terminală a delirului naţionalist.

Oricât aş încerca să ignor prostiile livrate la foc continuu de propaganda de partid, unele sunt atât de insultătoare, încât mă văd obligat să-mi înving sila şi să scriu. Testate seara la Ghiţă TV în stilul tabloid-apocaliptic consacrat, preluate de gherila de postaci şi răspândite pe Internet, livrate apoi de şoşonari door-to-door, manipulările Mândrului Român sunt de o grosolănie stupefiantă.

După ce a văzut harta României colorată jumi-juma, Ardealul cu albastru, Moldova şi Muntenia cu roşu, Partidul a aruncat azi ultima manipulare din arsenalul naţionalist-ceauşist păstrat în Kiseleff: Iohannis ne va vinde Ardealul ungurilor. Este atât de trasă de păr această minciună, încât orice om cu scaun la cap ar întâmpina-o cu un zâmbet îngăduitor. Ca să-i fure electoratul lui Vadim, Funar şi Dan Diaconescu, PSD foloseşte însă în mod cinic retorica lui Nicolae Ceauşescu, încercând să-I sperie pe românii ardeleni cu ungurii: era tot ce mai lipsea din retorica iresponsabilă a unui ins care se pretinde că uneşte, dar care nu face altceva decât să bage frica în oameni.

Privită în ansamblul ei, strategia PSD pentru alegeri se reduce la două cuvinte: pomana şi frica. Resurse uriaşe au fost mobilizate pentru cumpărarea în viu a diverselor categorii de electorat, cu luni înainte de alegeri. Purcoaie de bani au fost drenate de la bugetul statului în conturile firmelor căpuşă şi vărsate apoi în campanie. Dar lipsea ceva care să lege totul, aşa că mândrii români au făcut cel mai abject lucru cu putinţă: au băgat spaima în oameni. Fără niciun fel de tresărire, fără scrupule, într-un dispreţ total în primul rând faţă de electoratul lor tradiţional, pesediştii i-au speriat săptămâni de-a rândul pe bătrâni că le vor fi tăiate pensiile dacă nu-l aleg pe Victor Ponta şi votează pe altcineva. O minciună contra oricărei evidenţe, adusă de factorul poştal şi capsată pe talonul de pensie, a devenit o alertă oficială. Minciuna a prins şi mulţi pensionari sunt convinşi că Iohannis le taie pensiile dacă ajunge preşedinte.

Propaganda naţional-comunistă a intrat în această săptămână în mod natural în etapa luptei contra străinilor. Automat, românii care au votat în străinătate sunt cu toţii suspecţi. Statul român nu-i consideră cetăţeni, ci agitatori plătiţi, care au încercat să fraudeze votul. Străinii vor să ne fure alegerile şi ţara, iar dacă te prezinţi ca votant la Paris eşti stigmatizat definitiv. Noroc cu organele noastre competente şi cu televiziunile vigilente de partid! „De data asta, nu s-a mai putut frauda”, s-a umflat pieptul premierului României, care le-a aruncat un ultim scuipat sănătos, românesc, cu de toate, cetăţenilor care au aşteptat 5-6 ore la cozile umilinţei ca să-şi exercite un drept constituţional: acela de a vota.

„Nu vreau să mai primim ordine din afara ţării, noi ştim mai bine în România”, a strigat azi Mândrul Român, intrat în faza terminală a delirului naţionalist.

Atenţie, se naşte un nou Geniu al Carpaţilor!

 Florin Negruţiu

www.gandul.info

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Dave 2 iunie 2015 at 13:27

Cel mai bine ar fi sa lase Boc pe altcineva macar pe un an sa revlzoe probleme ca el nu e in stare. Vine, iese in fata ca mare roman, dragi compatrioti, uite porcii astia capitalisti au zis sa marim taxele, eu imi iau basca si plec ca nu accept asta. Vine un X-lescu tehnocrat (vezi Ungaria), taie si spanzura, si dupa un an poate veni din nou Boc, salvator, sa ne scape de asupritorul taxator, sa se faca ca guverneaza ca pana acum si totul va fi bine, reales la al 15-lea congres. Dar el nu, batman batman, ramane prim-ministru, ceea ce arata ca nici inteligenta politica nu prea e in PDL, sau cine stie, greu de lasat ciolanu’. Oricum is fraieri ca pe drumu pe care merg mai iau maxim 10 la suta la urmatoarele alegeri, daca acu ar face miscarea asta s-ar mai scoate. Fraieri ..;

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!