Social

Un câine poliţist din Giurgiu a ajutat la găsirea un tânăr suspectat de furt din locuinţe

caineUn caz aparent uşor a fost soluţionat, însă, de oamenii legii din Giurgiu ajutaţi de unul dintre câinii poliţişti ai Serviciului Criminalistic Giurgiu.
Cei de la Poliţie anunţă luni, 20 ianuarie, că la finele săptămânii trecute, poliţiştii din Vedea au fost alertaţi de o persoană, în vârstă de 77 de ani, după ce necunoscuţi au intrat în curtea casei sale de vacanţă din localitatea menţionată, iar respectivii au încercat să intre şi în locuinţă, forţând o uşă de acces.
Pentru că uşa era asigurată şi pe interior, iar fereastra avea gratii, cei doi nu au reuşit să intre în casă.
„Folosind câinele de urmă al Serviciului Criminalistic Giurgiu, acesta a prelucrat o urmă de miros uman de la locuinţa părţii vătămate, după care a condus poliţiştii până la locuinţa lui S. A., de 19 ani din aceeaşi localitate.
Continuând cercetările poliţiştii au stabilit că S. A., de 19 ani şi S. I., de 20 ani, ambii din comuna Vedea,judeţul Giurgiu, în jurul orei 02.00, au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea locuinţei reclamantului şi au încercat să pătrundă în locuinţă,  forţând două uşi de acces şi o fereastră dar nu au sustras niciun bun”, se arată într-un comunicat al IJP Giurgiu.
Din cercetări, a reieşit că cei doi tineri au reuşit, însă, ca, în aceeaşi seară, să fure un aparat de sudură şi un flex din curtea altui bătrân din Vedea.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de furt calificat, violare de domiciliu şi furt calificat.
Luni seară, la VALAHIA TV, în jurnalul de la ora 19.00, veţi putea afla mai multe despre acest caz şi despre câinele poliţist care a ajutat la găsirea suspecţilor.
 
sursa foto: mediafax.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!